Koupil jsem si čtečku knih Prestigio Nobile PER5162BEN a mám problém

.. a tím je obsah. Nechci žádné Čapky, Němcové a další volná díla. Nehledám ani odbornou literaturu ze svého oboru (to si obstarat umím), chtěl bych nějakou beletrii nebo odbornou literaturu z jiných oblastí. Zejména bych si rád přečetl knihy týkající se podnikání, práva, marketingu, obchodu apod. Existuje nějaké řešení, nebo musíme čekat? Co vy ostatní, kde berete obsah?

10 komentářů u „Koupil jsem si čtečku knih Prestigio Nobile PER5162BEN a mám problém“

  1. Vzhledem k tomu, že mám Kindle, nakupuji na Amazonu, kde je nabídka víc než dostatečná. Ve čtečce mám obsah trojího druhu: beletrii (detektivky, životopisy,…), odbornou literaturu (většinou Linux) a noviny/časopisy (odbírám večerník Insider a občas si koupím Respekt).
    Nedávno jsem díky akci se slevou 50 % nakoupil tři knížky i přímo u O’Reilly’s. V českých elektronických knižních prodejnách jsem ještě nenakupoval, protože originální české knížky, o které jsem měl zájem, nebyly a přeložené knihy si raději koupit v originále, protože: 1. pohodlí Amazonu, 2. rychlejši dostupnost.
    S dostatkem kvalitního obsahu nemám problém, spíše naopak: i když čtu docela dost, fronta knížek, která čeká ve čtečce na přečtení, je čím dál delší.
    Pokud bys chtěl nějaký konkrétní tip, tak hodně zajímavé čtení bylo: „Outliers: The Story of Success“. V češtině to vyšlo jako „Mimo řadu. Anatomie úspěchu“, ale nemyslím si, že je to dostupné jako ebook :-/

  2. Českou (česky psanou) beletrii kupuju na palmknihy.cz, pro odbornou literaturu v AJ je docela dobré sledovat https://feeds.feedburner.com/oreilly/ebookdealoftheday – jsou tam často dost velké slevy. A hlavně – Oreilly má knížky v několika formátech a bez DRM.

    Poslední dobou se dají knížky bez DRM (a relativně nové) koupit i na eshopech na platformě wooky, kosmas také prodává ebooky.

    Speciálně v beletrii se podle mně situace zlepšuje hrozně rychle, už párkrát vyšla knížka papírově i elektronicky zároveň.

  3. Zdravím,
    chtěl bych se zeptat, jaké máte zkušenosti s vaším Prestigiem?
    Jinak k tématu – Knihy o marketingu, podnikání a dalších jsou spousty, bohužel drtivá většina jen v angličtině (Amazon, ..). Jediný, kdo se snaží tyto témata u nás vydávat je Melvil https://www.melvil.cz/

  4. Na uložto jsou 5 gb soubory typu „velká knihovna“
    a pod. Mám táké prestigio, tak to celé stáhnu a vyberu si z toho co mne zajímá..
    Pokud to tam není tak zbývá jen export z pdf nebo sken.

Komentáře nejsou povoleny.