Elektronický Ott a LinuxEXPRES v anketě CZECH OPEN SOURCE 2008

No nevím, jakým řízením osudu, ale stalo se: tento blog a dokonce i já figurujeme v anketě CZECH OPEN SOURCE 2008, kterou vyhlašuje pravidelně Root. Tam se člověk dostane na požádání těch, kteří ho tam chtějí dostat. Takže zřejmě někdo požádal. A bylo vás asi hodně moc, jinak si to nedovedu vysvětlit. 🙂

Takže vám děkuji za první fázi – nestyďte se dotáhnout to do konce a projevit své preference v tom nejdůležitějším – celkovém hlasování. Nemusíte hlasovat pro mě (můžete), ale mohli byste hlasovat pro LinuxEXPRES, který je nominován v kategorii Projekt. V sekci Akce můžete třeba vybrat Open Workshop Olomouc, která nám dala hodně práce a snad se líbila. Firmu nechám na vás, ale protože jste dobře vybrali v předchozích kategoriích, je volba jasná – QCM, s.r.o., která provozuje portál LinuxEXPRES a podílí se významnou měrou na existenci české verze operačního systému Mandriva Linux.

Za sebe i za všechny lidi kolem LinuxEXPRESu děkuji, možná si myslíte, že to nemá smysl, ale nám to rozhodně pomůže a potěší nás to.

1 komentář u „Elektronický Ott a LinuxEXPRES v anketě CZECH OPEN SOURCE 2008“

Komentáře nejsou povoleny.